EA Sports F1 24: valószerűbb irányítást ígér a Codemasters [VIDEO]

Az Electronic Arts és a Codemasters próbálja marketingbe bújtatva mondani, hogy miképp változik a játék a tavalyi kiadáshoz képest, de mivel a játékmegőrzés tekintetében eddig silány teljesítményt mutattak fel, nem biztos, hogy minden úgy is lesz, ahogy mondják.

 

A mostani nagy dobás szerintük az EA Sports Dynamic Handling (mindenhová beteszik az EA Sports nevet?), ami realisztikusabb érzést próbál biztosítani a játékosoknak: „A jelenlegi világbajnokkal, a Champions Edition borítóján található Max Verstappennel szorosan együttműködve az új EA Sports Dynamic Handling újradefiniálja az autó érzetét, hogy reális és kiszámítható teljesítményt nyújtson a kormányos és a kontrolleres kezelés során.

A teljesen új felfüggesztési kinematika, a továbbfejlesztett gumimodell, a fejlett aerodinamikai szimuláció, valamint az új motor- és autóbeállítási lehetőségek fokozzák a vezetési élményt. A kanyarodás, a gördülési ellenállás, a féknyomás, a pálya környezeti hőmérséklete és a változó körülmények lehetővé teszik a vezetők számára, hogy azonnali visszajelzést kapjanak a pályán nyújtott teljesítményük maximalizálásához,” írják a fizikáról.

A pályák is kapnak egy kisebb tuningot, és a kiadó Silverstone-t emelte ki: itt számottevően javítottak, hogy hiteles pontosságot kapjunk a játékban. Spa-Francorchamps, Lusail (Bahrein) és Jeddah (Szaúd-Arábia) is kapott egy kis felújítást. A karriermódban választhatunk, hogy egy feltörekvő F2-es versenyzőt, egy legendás pilótát, vagy egy egyedi pilótát irányítsunk.

A Codemasters vezető kreatív igazgatója, Lee Mather a következőket nyilatkozta: „Az EA Sports Dynamic Handling által támogatott új kezelési modell lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maximális teljesítményt hozzanak ki autójukból, a hiteles fizika pedig magabiztos versenyzést biztosít a riválisokkal. A 2016 óta legnagyobb karrier-innovációnk többet nyújt abból, amire a játékosaink vágynak, nagyobb változatossággal a pályán kívül is. Az új kezelhetőségi és karrier-innovációk mellett a frissített pályák, az új hangzás és a felfrissített közvetítési megjelenítés azt az érzést nyújtja a játékosoknak, hogy közelebb vannak a rajtrácshoz.”

Az EA Sports F1 24 drágább, Champions Edition kiadása több csapatfestést, 18 ezer pitcoint (a játék pénzneme), F1 World Bumper Packot, illetve James Huntot és Juan Pablo Montoyát tartalmazza. (Meg valószínűleg korábbi hozzáférést is…) A játék május 31-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Denuvóval; a korábbi, már el nem érhető részekből sem vették ki…), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu