Todd Howard: „hamarosan tényleg jönnek a Starfield „jó” frissítései!”

A Bethesda Game Studios (BGS) ikonikus fejlesztője lassan Peter Molyneux-féle ígérgetésbe nyúlik a legújabb játékával kapcsolatban, de talán ő nem viszi túlzásba azt, ami a Starfielddel kapcsolatban állít, viszont ettől függetlenül még türelmesnek kell lennünk.

 

Todd Howardot az IGN interjúvolta meg a Fallout TV-show kapcsán, amiről a hírekben még szó lesz a nap folyamán. Mivel Howard mégis inkább egy játékfejlesztő, a Starfield is felbukkant a témák között, és a sci-fi RPG-vel kapcsolatban „nagyon jó frissítéseket” ígért, és valószínűleg ezek közé nem tartozik az, hogy a játékot átportolják a PlayStation 5-re (amire anno készült is, de a Microsoft leállíttatta a fejlesztést, miután a BGS anyacégét, a ZeniMax Mediát felvásárolta).

„Biztosra megyek, és semmivel sem kapcsolatban mondok dátumot. Ezt a nehezebb úton tanultam meg. Szóval nyilvánvaló, hogy az új fejlesztések terén most a The Elder Scrolls VI-ra koncentrálunk, de ez nem jelenti azt, hogy nem tervezünk más dolgokat is. Még mindig rengeteget dolgozunk, nyilvánvalóan a Fallout 76-on, és látjuk, hogy a közösség, nagyon sok ember belemegy ebbe a játékba, és újra felfedezi azt, és nagyon elégedettek azzal, hogy hol tart a játék. Tényleg, és úgy értem, ez az egyik legjobb közösség az egész játékvilágban. Meglepő módon ez egy nagyon, nagyon szép apokalipszis, és mi is sokat dolgozunk a Starfielden. Szóval van néhány nagyon jó frissítésünk, amit hamarosan be fogunk jelenteni a játékhoz. Szóval, sok minden történik minálunk,” mondta Howard.

Január végén az 1.9.51.0 frissítéssel javult a szélesvásznú (32:9, 21:9 és 16:10) képarányok támogatása, a víz jobban tükröződik, az NPC-k szemei és bőre szebbek, az árnyékok belső nézetben, a karakterek bőrén és ruházatán fejlődtek, a karakteralkotó menüben a megvilágítás javult, a bolygó felületéről lehet a gyűrűkön az árnyékokat látni, illetve a napkorong geometriáját megjelenítő csillagok támogatása is megérkezett. Néhány héttel később az 1.9.67.0 az AMD FSR 3 és az Intel XeSS felskálázók támogatása is megérkezett.

Ezekhez képest tényleg kell valami komolyabb.

Forrás: WCCFTech, IGN

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu