Leleplezték a World of Warcraft: The War Within gyűjtői kiadását!

A World of Warcraft bemutatta a The War Within dobozos gyűjtői kiadását, amely néhány kihagyhatatlan emléktárgyat tartalmaz az új kiegészítő tiszteletére.

 

 

A World of Warcraft nemrég leplezte le a The War Within gyűjtői kiadását. Utóbbi egy új művészeti albumot, egy kitűzőt és egy gyönyörű griff-lovas szobrot tartalmaz. Mivel a megjelenés egybeesik a játék 20 éves évfordulójával, ez a fizikai prémium kiadás kiváló kiegészítője lehet bármely rajongó gyűjteményének. Megjelenése óta a WoW-nak és minden egyes bővítményének van fizikai gyűjtői kiadása.

A The War Within előrendelési lehetőségei a World of Warcraft 2023 novemberi BlizzConon történt bejelentésével egy időben nyíltak meg, vagyis a játékosok már majdnem fél éve várják a gyűjtői doboz leleplezését.

Most végre vége a várakozásnak! A WoW nemrég mutatta be a gyűjtői kiadás tartalmát az alfa tesztelési fázis kezdetével egy időben. A The War Within Epic Editionben található dolgokon kívül a limitált kiadású dobozt megvásárló játékosok megkapják a The Art of The War Within művészeti könyvet. Továbbá az Alleria, Anduin és Thrall gyűjtői kitűzőket, valamint egy arany griff-lovas szobrot. A rajongók beszerezhetik a World of Warcraft: The War Within Collector’s Editiont a Blizzard Gear boltjában. Az ára potom 180 dollár. (Kb. 67 000 Ft)

 

 

World of Warcraft: The War Within

 

 

World of Warcraft: The War Within Collector’s Edition tartalma:

  • Minden a World of Warcraftban: The War Within Epic Edition-ből, beleértve magát a bővítményt is.
  • Különleges The War Within játékdoboz.
  • The Art of The War Within keményfedeles művészeti könyv.
  • Anduint, Alleriát és Thrallt ábrázoló gyűjtői kitűző.
  • Arany griff-lovas szobor.

 

Azok a rajongók, akik érdeklődnek az új gyűjtői kiadás iránt, de már megvásárolták elővételben a World of Warcraftot: The War Within-t, még mindig be tudják szerezni ezt a három fizikai tárgyat. Ha a játékosok már rendelkeznek digitális kóddal a The War Withinhez, akkor a korábbi elővásárlásuk teljes összegének megfelelő összegű Battle.net egyenleg visszatérítést kapnak.

Tekintve, hogy a The War Within Epic Edition önmagában 90 dollárba kerül, a művészeti könyv, a gyűjtői kitűző és a szobor technikailag csak további 90 dollárt kóstálnak.

Az Epic Edition rengeteg digitális finomságot is tartalmaz. Azok a rajongók, akik önmagában vagy az új Collector’s Edition részeként vásárolják meg, 70-es szintű karakterfokozót, 1000 Trader’s Tender-t, egy Algarian Stormrider mountot és egy hozzá illő transmog szettet, egy háziállatot, egy játékot és egy kozmetikai hearthstone-t kapnak. Valamint 30 nap játékidőt, béta- és korai hozzáférést a WoW: The War Withinhez és a Dragonflight kiegészítőhöz. (Amennyiben még nem rendelkeznek vele.)

A The War Within alfája hivatalosan is elkezdődött. A WoW minden héten a The War Within egyes zónáinak tesztelését tervezi. Minden egyes builddel fokozatosan egyre több játékost hívnak meg. Bár ez nem garantálja az alfába való bejutást, a The War Within Collector’s Editiont megvásárló rajongók biztos helyet kapnak a bétában, amely a következő hónapokban kezdődik.

Forrás: Blizzard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu