Akimbot: Exe és Shipset útnak ered [VIDEO]

Az Evil Raptor (Pumpkin Jack) és a Plaion egy akció-kaland platformeren dolgozik, ami sci-fi környezetben játszódik: ebben a világban csak robotok léteznek, és itt is vannak törvények, amit nem mindenki tart be.

 

Ebben a 3D-s, akció-kaland platformjátékban Exe, a törvényen kívüli robot a főszereplő, bajtársa pedig Shipset. A páros robotok seregein jut át, űrhajókat irányít, és igyekszik a közelgő végzet elől megmenteni az univerzumot. Utazzunk a galaxisban, és éljük át a non-stop robotharcot és a robbanékony akciót! De a kettejük utazása úgy kezdődik, ahogy általában sok nagyobb sztori: egy börtönszökéssel. Fedezzük fel a lenyűgöző és színes környezeteket szerte a galaxisban, miközben belevágunk egy robbanásokkal teli kalandba, amelynek során egy kiszámíthatatlan univerzumban ugrálunk, robbantunk és vezetünk a soha nem látott bolygókon. Fedezzük fel az egyedi atmoszférákat, terepviszonyokat és lakosokat minden egyes bolygón és téridőben.

Exe és Shipset egy villanyfényes versenyen vesznek részt Evilware, egy korábbi tudós ellen, aki káoszt akar okozni. Egy intergalaktikus háború közepette kell kideríteniük az igazságot, útközben pedig őrült társakkal találkoznak. Küldetésük: lépjenek fel hősökként, és mentsék meg a galaxist a pusztulástól. Valószínűtlen hőseinknek csiszolniuk kell a képességeiket és fel kell építeniük az arzenáljukat, hogy felkészüljenek a különféle robothadseregek elpusztítására. Evilware ördögi Abyssal vízi hadseregétől kezdve a változatos fegyverarzenálnak köszönhetően optimalizálhatjuk harci stílusunkat a valós idejű csatákban és űrharcokban.

Fejlesszük Exe tüzérségét, miközben különféle nagy teljesítményű fegyverekkel harcolunk a különböző seregek ellen, szerezzünk botcoint a kaland során a környezet elpusztításával és az elrejtett ládák megtalálásával, ezután költsük el a nehezen megszerzett érméket a játékban elérhető boltokban, hogy különleges fegyvereket oldjunk fel és módosítsuk azokat. Klasszikus 3D-s platformjátékként az Akimbot minden eszközt bevet a fegyvertárban, hogy navigálj az univerzumban (ugrás, sprint, falon futás…). Használjuk ki a sprintelést, hogy rövid távolságokat tegyünk meg pillanatok alatt, vagy használjuk a turbóhajtást egy extra dupla ugrási lökést.

Az Akimbot valamikor idén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu