2015-re halasztották a Deed Down online bétáját, új videó [VIDEO]

Elképesztően néz ki a Deep Down PlayStation 4-re, talán az egyik legszebb játék, amelyet eddig láttunk a konzolra. A Capcom ugyan a megjelenést 2015-re tervezte, de egy online bétát legalább megígértek idénre.
ps4pro.eu_deep_down_1

Sajnos ezt a bétát is 2015-re tolták. Úgy volt, hogy még tavasszal kipróbálhatjuk, de átkerült nyár végére, most pedig kiderült, hogy a Capcom még ezt sem tudja tartani, és 2015 eleje a következő dátum.

Kazunori Sugiura, a Deep Down producere azt nyilatkozta, hogy biztosak akarnak lenni abban, hogy a béta is teljesen stabil lesz és minden funkciója tökéletesen fog működni, mielőtt kipróbálhatják az emberek. Mármint az „embereken” a japán „embereket” értette, mert egyelőre még arról sincs szó, hogy az USA-ban, vagy Európában bétázhatnak a PS4-es játékosok. Ami elég érdekes „stressz teszt” lesz, lévén a PS4 éppen a felkelő nap országában még nem igazán alakított ki magának akkora hatalmas játékos bázist.

ps4pro.eu_deep_down_2

A Deep Down egyébként PlayStation 4 exkluzív akció-RPG lesz, online co-op móddal megspékelve, ahol akár négyen is küzdhetünk egymással vállvetve. A Japán videót fent nézhetitek meg, ez jól mutatja a co-op multiplayer játékmenetet.

A játékot még mindig jócskán fejlesztik, és a dolgok jelenlegi állás alapján 2015 év végéig nem is fog megjelenni, arról már nem is beszélve, hogy ki tudja, mikor kerül az USA-ba és Európába a játék.

Ennyi rossz hír után végül hagy szolgáljunk egy jó hírrel: a Deep Down teljesen ingyenes lesz. Hogy mennyire lesz majd agresszív a freemium modell, az persze érdekes kérdés, valószínű, hogy PS Plus tagok kapnak majd engedményeket az esetleges fizetős tartalmakra.

Via: PS4 Daily

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu