13 millió játékos felé közelít a Destiny

A Destiny fejlesztői szerint közel 13 millió játékos töltötte be eddig a Destinyt, amelyen különben jelenleg is több mint 500 ember dolgozik. Karácsony alkalmával a Bungie is kiadott néhány adatot a Destiny kapcsán. A fejlesztők állítása alapján eddig nagyjából 13 millió játékos (12 869 066, hogy pontosak legyünk) próbálta ki az online FPS-t, viszont ebben az adatban értelemszerűen benne vannak azok is, akik csak a próbaváltozattal játszottak.

destiny_ps4pr.eu_3

Ez a tömérdek játékos nem kevesebb, mint 22,93 millió Guardiant hozott létre, illetve még durvább adat 872,4 millió órát töltöttek a Destiny világában, ami átlagosan 67 óra játékidőre jön ki! Nemrég jött ki a The Dark Below DLC, amelynek Crota’s End nevű raidjét 796 alkalommal tolták le a játékosok.

destiny_ps4pr.eu_8

A Bungie állítása szerint már készül a folytatás, és a cég azt is megígérte, hogy az ünnepek során ajándékot, januárban pedig egy olyan frissítést kapnak a játékosok, amelyben sok, már régóta várt változtatás is megtalálható lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu