A PlayStation Now rövidesen Samsung TV-re is lesz az USA-ban

A Sony bejelentette, hogy a játék-streamelő szolgáltatása: a PlayStation Now rövidesen különféle Samsung HDTV-re is megjelenik. Továbbá a PlayStation Now minden Samsung Smart TV-re kiterjed majd 2015-ben. A szolgáltatás egyelőre csak az USA-ban működik, így a Samsung és Sony közti megállapodás is csak erre a területre vonatkozik jelenleg, de egész biztosan kiterjed majd Európára is. Ez azt jelenti, hogy PS3, illetve Sony TV nélkül, és a DualShock 3, vagy 4 kontrollerrel tudsz majd PS3-as címekkel játszani.

ps4pro.eu_playstation4_news_last_of_PSNow3

A PlayStation Now még egyelőre csak egy bétán keresztül elérhető és Sony eszközökkel működik. A szolgáltatást már hónapok óta tesztelik és eddig az eredmények az USA-ban eléggé meggyőzőek voltak: a sávszélesség nem okozott problémát és a streamelt képminőség is kielégítő.

Jelen pillanatban több mint 200 PS3-as játékot lehet streamelni a PlayStation Now szolgáltatáson keresztül. Eddig az amerikaiak csak egyetlen részét kritizálták a szolgáltatásnak, ez pedig a borsos ára. Sok játék bérlése épp annyiba kerül, mintha megvennénk az eredeti – igaz, ahhoz kell a PS3 konzol is, viszont az hamar megtérül, ha akciósan vesszük a játékokat, márpedig manapság nehéz olyan régebbi PS3-as játékot találni, ami nem kerül harmadannyiba, mint 2-3 éve.

Ezt az ár mizériát leszámítva jó hír, hogy várhatóan később PS4-es játékok is szerepelnek majd a PlayStation Now repertoárjában.

A Samsung Smart TV-k tekintetében PlayStation Now funkció 2015 elején érkezik az USA-ban, és annyit már lehet tudni, hogy minden funkcióval fel lesz vértezve: lesz felhő alapú mentés, trófeák, online multiplayer és minden egyéb olyan lehetőség, amelyet a PS Now most is tartalmaz.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu