Üdvözöljük Shaheent, a legújabb Tekken 7 karaktert!

Nem sokkal a Tekken 7 bejelentését követően kikerült egy koncepciós rajz is, melyen egy misztikus arab harcost láthattunk a Bandai Namco híres verekedős sorozatának még készülőfélben lévő részéhez kötődően.

ps4pro.eu_tekken_3

Már akkor sejthető volt, hogy a fejlesztők nem csak „poénból” adták közzé ezt a koncepciós rajzot, hanem a rejtélyes arab biztos szerepelni fog majd választható karakterek között. 2015 január elsejét választotta ki Katsuhiro Harada, hogy hivatalossá bejelentse hivatalosan is az arab harcost, akinek neve Shaheen lesz, ám ennél többet nem nagyon árult el róla. Annyi érdekesség még, hogy a karakter feltűnően hasonlít egy – a fenti képen látható – Omar Borkan Al Gala nevű arab színészre és modellre.

ps4pro.eu_tekken_nyitó

Haradától kaptunk egy 3D-s rajzot is, így alaposan szemügyre vehetjük az új karaktert, illetve feltűnő hasonlóságot Borkan és Shaheen között – még a tradicionális keffiyeh nevű fejfedője is pont ugyanúgy néz ki. Jó hír, hogy Harada további harcosok bejelentését ígérte a közeli jövőben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu