Négy japán XSEED játék is érkezik idén nyugatra

Sokan rajonganak a japán videojátékokért, így most remek hírünk van a számukra: az XSEED fejlesztőcsapata négy olyan domain nevet regisztrált, amelyek szerint eddig csak a szigetországban megjelent japán videojáték végre nyugaton is megjelenhet.

ps4pro.eu_corpse_party_-2

Hogy melyek a kérdéses címek? Mindjárt itt van a Vita-exkluzív horror-kaland, avagy a Corpse Party: Blood Drive, illetve kapaszkodjatok: a kizárólag PC-n (Japánban PC-s játék? LOL?) megjelent Xanadu Next akció-RPG is, a PS3-on és PS Vita-n elérhető The Legend of Heroes: Sen no Kiseki – egy klasszikus, sztoriközpontú szerepjáték -, illetve a taktikai RPG-k táborát erősítő 3DS-specifikus Lord of Magna állnak. Jó hír tehát számunkra, hogy kedvenc Sony kézikonzolunk is végre ütős címeket fog kapni, méghozzá nem is akármilyeneket!

ps4pro.eu_xanadu_next_wall_3

Az XSEED ugyan hivatalos bejelentést még nem adott ki egyetlen játékhoz sem, de mivel mindegyikhez regisztrálták a nyugati domain nevet, aligha lehet kétségünk az európai és az amerikai premierrel kapcsolatban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu