Már 1,2 millió eladott példánynál jár a Dying Light

Januárban gyakorlatilag egyetlen AAA-s játék landolt a digitális boltokban, így a Dying Light-nak könnyű dolga volt. 1,2 millió játékos jött össze az első héten, és ez a szám még tovább nőhet.

A hírt teljes egészében godach nevű olvasónk írta.

Jól kezdte az első hetét a Techland vadonatúj nyitott világú zombis játéka, hiszen több mint 1,2 millió játékost regisztráltak már az első héten, olvasható a játék Twitter-én. Ezt a számot együttesen adták össze a konzolos és a PC-s játékosok. A csapat szerint a túlélők száma még ebben a hónapban növekedni fog, ha Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában megjelenik a játék dobozos változata.

ps4pro.eu_Dying_Light_3

A megosztó véleményekkel ellentétben, ez igen komoly kezdést jelent. Közben a Techland szóvivője elmondta, hogy eszük ágában sem volt betiltani a modokat, csupán azt szeretnék elérni, hogy a csalókat mindenképp kiszűrjék. A modok problémáját hamarosan orvosolják, hiszen elmondásuk szerint a hamarosan érkező Hellraid játékuk is egy Dead Island mod ötletéből született. Szerintük fontos, hogy a rajongók változatossá tehessék a játékaikat, ahogy ezt a Dead Island-del is tették.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu