Kane Hodder ismét Jason Voorhees lesz a Slasher Vol. 1: Summer Camp-ben

A Gun Media keményen dolgozik, hogy a következő horror-játékukat a Slasher Vol. 1: Summer Camp-ből igyekezzenek a maximumot kihozni. Ennek egyik bizonyítéka, hogy Kane Hodder lesz ismét Jason Voorhees a játékban.

ps4pro.eu_Kane-Hodder_Halloween_1
Hodder leghíresebb szerepe Jason Voorhees alakítása volt négy Péntek 13 filmben és sokak szerint ő volt a legjobb, aki valaha is felvette a maszkot. Hodder egy másik híres horror rendezővel (és anno színésszel), Tom Savanivel (aki többek között „Sex Machine” volt az Alkonyattól pirkadatig című filmben) dolgozik majd együtt motion capture jelenetek során, amelyek a Voorhees mozgásához és a gyilkosság animációkhoz kellenek.

Hodder-t igen csak nagyra becsülik, ezt bizonyítja Savini nyilatkozata is:
„Amikor a következő Péntek 13 filmet rendeztem, egyértelmű volt, hogy Jason szerepére ismét Kane-t fogom visszahozni. Kane-el már régóta ismerjük egymást és nagyon örülök, hogy ismét együtt dolgozhatunk. Ő az egyik legnagyobb arc a horrorfilmekben és különben is… ki szeretne Kane Hodder lenni? Vagy ki ne szeretné, ha Kane megölné?”

A Summer Camp-nak még nincs megjelenési dátuma, az viszont biztos, hogy PlayStation 4-en, PC-n és Xbox One-on egyaránt megjelenik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu