Már MOST toplistás a Shenmue III!

Annak ellenére, hogy a Shenmue III Kickstarter kampányából még tíz nap hátravan, már egy egész előkelő helyet foglal el a legtöbb pénzzel támogatott projektek listáján. A tizedik helyen áll jelen pillanatban Yu Suzuki projektje, amely már 4,4 millió dollárnál tart. Ezt biztosan megnyomta ama bejelentés, miszerint a Shenmue harmadik része lemezes kiadásban is meg fog jelenni, amelyet akkor kaphatunk meg, ha hatvan dollárral támogatjuk Kickstarteren a Ys Net munkáját. Mivel ennyibe kerül egy dobozos játék legtöbbször az Egyesült Államokban, ennyiért megéri a Special Backer Editionre beruházni. Igaz, a postaköltséget nekünk kell fizetni.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_shenmue_3_1

Ennek ellenére a videojátékok terén nem vezeti a listát a Shenmue, hiszen azt a pozíciót Koji Igarashi terve, a Castlevania szellemi folytatásaként bejelentett Bloodstained: Ritual of the Night tartja. A cél amúgy 10 millió dollár lenne, akkor lenne a „tényleges” nyílt világ kivitelezve a 2017 végéig biztosan megjelenő PS4-es és PC-s játékban…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu