Skylanders: SuperChargers – Érkezik a Dark Edition kiadás

Az idei évben sem fogunk maradni Skylanders játék nélkül. Sőt, idén lesz egy „sötétített pakk” is, mert a Dark Edition éppen erre fog ráhajtani. A Dark Edition, amelyet már elő is lehet rendelni, exkluzív figurákkal fog majd érkezni a játékhoz – közölte a minap az Activision, a franchise kiadója.

A Dark Edition PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is beszerezhető lesz, a csomagban a játék mellett a Dark Spitfire, a Dark Hot Streak figura, egy kétoldalas poszter, illetve a játékban a Kaos Trophy lesz elérhető, amellyel exkluzív tartalmakat lehet majd megnyitni. Ezek mellett a PS4/PS3-as kiadás a Dark Super Shot Stealth Elf és Dark Sea Shadow figurákat is tartalmazni fogja, a Nintendósoknak pedig más figurák lesznek elérhetőek, viszont ott az imént említettek nem lesznek a dobozban.

Aki esetleg a Vicarious Visions által fejlesztett játék megjelenését várja, akkor még tépheti bőven a centit, hiszen az európai megjelenés szeptember huszonötödikén lesz esedékes.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu