Mi lesz vajon a 2.57-es PlayStation 4 firmware frissítésben?

A Sony bár már dolgozik a 2.57-es PlayStation 4 firmware-en, de ne számítsunk semmi egetverően újra: újfent kizárólag a stabilitást hivatott néhány szolgáltatás esetében (ezt nem részletezték, hogy mire is vonatkozik) eme firmware frissítés javítani, így új applikációkra és komoly újításokra ezúttal se számítsunk. Megjelenés hamarosan, de nem tudni pontosan, hogy mikor is.
Kérdés, hogy mikor fognak komolyabb, eddig még nem alkalmazott lehetőségek elérhetővé válni a PlayStation 4-en? Ugyanis lenne egy-két dolog, amit sokan felhoztak már hiányosságként.

Elsősorban a külső merevlemezek támogatását hoznánk fel – ez talán elengedhetetlen napjainkban, hiszen így szétszerelgetés nélkül lehet cipelni a vinyót innen-oda, A visszafele kompatibilitás is gyakran előkerül – rendben, ott a PlayStation Now, de azon kívül nem nagyon van lehetőség arra, hogy adott játékokat játszani tudjunk a PlayStation 4-en, miközben az Xbox One az év végén ezt is be fogja vezetni. Talán az is jó lenne, ha barátaink is át tudnák venni az irányítást a játékokban, ha tegyük fel, hirtelen szünetet kéne tartani…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu