SOMA – Megmutatom környezetemet [VIDEO]

Az Amnesia: The Dark Descent fejlesztői, a Frictional Games nemsokára – de tényleg, még ebben a hónapban – újra támadni fog, mégpedig a SOMA névre hallgató sci-fi horror játékkal, amelynek elég sok esélye van, hogy felvegye a kesztyűt akár még a tavalyi Alien: Isolation ellen is… hangulatban legalábbis mindenféleképpen! A trailerben csak a környezet kerül bemutatásra, de elég hatékony módon tették ezt meg a frictionösök, úgyhogy jár nekik a taps!

ps4pro.eu-soma-1
A rádiókapcsolat nem él, az élelmiszer fogy, a gépek pedig – szó szerint! – megemberelik magukat, úgyhogy a PATHOS-II egy életveszélyes hellyé formálódott, és kérdéses, hogy innen hogyan lehet egy darabban kijutni. A SOMA a tudatunkkal és azzal a kérdéssel akar eljátszani, hogy mit is jelent embernek lenni. Ha erre nagyobb hangsúlyt fektetnek, akkor pont ez lehet az egyik durva pozitívuma a játéknak. (A zene is ütni fog, arról írtunk korábban már.)

Van még élet az Amnesián túl, szeptember huszonkettedikén itt is lesz az eredménye: akkor jelenik meg a SOMA PlayStation 4-re és PC-re. Ígéretes lesz. A trailer mellé pedig van még pár kép is. A játék 30 euróba fog kerülni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu