Star Wars Battlefront – A Drop Zone mód

Nem meglepő módon az Electronic Arts és a DICE végre bemutatta a Drop Zone módot, amely leleplezése már a béta taglalásánál megtörtént, bár ott csak annyit írtak, hogy ezt a játékmódot később fogják részletesebben bemutatni. Nos, ez megtörtént és kb. arra számíthatunk, amit mi magunk is sejtettünk.

Ebben a játékmódban ne számítsunk 20v20 felállásra, hanem „csak” 8v8 mérkőzések lesznek. A Drop Zone a pályákra zuhanó drop podokra összpontosít és a célunk a tíz perces küzdelmek alatt vagy mind az öt pod, vagy a másik csapatnál több birtoklása. Ha az egyiket nem tudják uralni a csapatok a folyamatos birtoklásváltás miatt, egy újabb kerül leejtésre.

ps4pro.eu-star-wars-battlefront-dropzone

Ebből kiindulva a cél az, hogy gyors gondolkodással és mozgással uraljuk a terepet, miközben azért védjük is a podokat, hogy ne veszítsük el őket… A podokban ugyanis pickupok lesznek, de vajon megéri-e a kockázatot, hogy ott maradjunk a közelben? (Közben ugyanis jönni fog még egy másutt.)

A Star Wars Battlefront november tizenhetedikén jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – ezt megelőzi egy nyílt béta az októberi hónap során.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu