Doom: Al(f)ázhatunk is

Az id Software Doom-ja nem csak bétatesztelési lehetőséget fog nyújtani, ugyanis még az alfatesztbe is beugorhatunk. Persze ez sem lesz mindenkinek elérhető, de mégis, ha szeretnénk korábban belenézni a játékba, megtehetjük… feltéve, ha a Wolfenstein: The New Orderből a bétateszthez levő kód megvan még a birtokunkban – hozzá kell tenni, hogy csak azoknak lesz garantált a bétateszt, akik még 2014. május 26-a előtt vették meg BJ Blazkowicz visszatérését…

Az alfateszt azért nem valami sokat nyújt, de mégis több a semminél: egy játékmód, egy pálya. Team Deathmatch a Heatwave pályán, 6v6 felosztásban. Hat fegyver, két külön eszköz, mint például a személyes teleporter, de akár egy Revenanttá is átalakulhatunk (ehhez először kell odaérnünk a démonrúnához!), amelyet a Gauss Cannon fegyver tud hatástalanítani, és mivel a Heatwave pálya egyszerre egy nyílt központú indusztriális helyszín és szűk folyosók kombinációja, remek választásnak tűnik ezt a pályát berakni az alfába.

Jelentkezni az alfatesztre itt lehet.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu