PlayStation 4: Túl a harminc millión!

Korábban, amikor a Sony a 25 milliós eladási számot ünnepelte, akkor mi azt jósoltuk, hogy még az idei év során sikerül áttörniük a 30 milliós gátat is. És lám, úgy tűnik, hogy el kéne mennünk lottózni, ugyanis a Sony adatai szerint 30,2 millió eladott PS4nél tartanak a november huszonkettedikei információik alapján.

Ebben nagy szerepet játszott az is, ahogy az ősz során lassan kitekerték világszerte az árcsökkentést, amely először Japánban, majd az észak-amerikai régióban, végül Európában is érvénybe lépett. Így 350 dollárért/euróért csaphatunk le egy PS4-re, de a régi árért egy 1 terabyteos modellt is beszerezhetünk. Ezzel a lépéssel a Sony a két éves PlayStation 4-et átlagban évente tizenöt millió példányban adta el, ami naponta majdnem 41096 darabra jönne ki!

Elképesztő számok, gratulálunk a Sony-nak. Most viszont ideje beizzítani az exkluzív játékok rakétáit, illetve a PlayStation 2-emulációt, hogy a 2016-os évben is képes legyen a lépést tartani a Microsofttal.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu