H1Z1 (ex BioWare!) producer: „Nyugi, készül a PS4-es változat!”

A Daybreak Game Company PC-n már early accessben futtatja a H1Z1-et, amely egy túlélő-sandbox-MMO játékként próbálja a játékosokat magába szippantani. A fejlesztők neve nem mond így sokat, de ha arra gondolunk, hogy korábban Sony Online Entertainment névre hallgatott a cég, máris másmilyen megvilágításba kerül a Daybreak.

A H1Z1-ről Chris Wynn beszélt Twitterén… álljunk meg egy pillanatra. Chris Wynn – ugyanarról az illetőről beszélünk, aki lelépett a Bioware-től, hogy a H1Z1 felelős producereként dolgozzon! Ez azért már picit meredek lépésnek tűnik, de úgy tűnik, hogy gyorsan beilleszkedett új munkahelyében. Azt írta, hogy hamarosan új híreket közölhet a zombis apokalipszises túlélősdinek PS4-es verziójáról. A megjelenési dátumot nem tudni, elvégre messze nem tűnik még befejezettnek a H1Z1!

A free-to-playként érkező játék tehát továbbra sem mondott le arról, hogy PlayStation 4-re is belépjen. Nagy blama lenne, ha végül a korábban Sony nevet viselő csapat ne tudja összehozni!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu