Sejtosztódással szaporodik a H1Z1!

A H1Z1 konzolos változata nem az eredeti formában fog megjelenni, mivel a Daybreak kettébontja a valószínűleg túl nagynak bizonyult játékot. A fejlesztők szerint nagyon sokan vagy csak a Battle Royal, vagy csak a Survival móddal foglalkoznak a PC-s kiadásban, amely Early Access formában jelenleg is elérhető. Emiatt döntöttek úgy, hogy szétbontják a H1Z1-et.

A túlélésre koncentráló játék ezentúl H1Z1: Just Survive névre hallgat, amely továbbra is azt szeretné elérni, hogy a nyílt világú zombis, túlélős és kraftolós játékmenetet megtartva legyen a későbbiekben sikeres. A másik „fél” a gyors tempójú shooter stílust követi (többek között a Battle Royale móddal) immáron H1Z1: King of the Kill címmel.

A Daybreak azt is bejelentette, hogy a H1Z1: KotK-t még a nyár folyamán kiveszik PC-n az Early Accessből, illetve PS4-re és Xbox One-ra is meg fogják jelentetni. A Just Survive-val kapcsolatban a későbbiekben fognak további részleteket közölni.

Úgyhogy a H1Z1-ből két H1Z1 lett, a nagyobb falatnak bizonyuló Just Survive pedig még ismeretlen időpontban fog csak PS4-re jönni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu