Nem ússzuk meg a Destiny 2-t!

2017-ben biztosan begurul a Destiny folytatása. Most már semmilyen pletyka nincs, ezt maga az Activision Blizzard gigász közölte a legújabb pénzügyi jelentésében. Persze az önfényezés sem marad el: a Bungie játéka 25 millió regisztrált játékossal rendelkezik, akik összesen 3 milliárd órányit játszottak. A Destiny-hez két nagyobb kiegészítő még ki fog jönni hozzá 2016-ban.

A Call of Duty szintén rekorddal jött elő: 250 millió eladás a sorozat történetében nem gyenge eredmény. Az idei rész az Infinity Wardtól érkezik, talán valamikor novemberben – még nem tudni, hogy esetleg a Ghosts, vagy a Modern Warfare kerül-e folytatásra.

Ezekkel szemben a Guitar Hero Live és a Skylanders Superchargers gyengébb eredményeket produkált – az Acti szerint ez azért is van, mert a figurás játékokban nagyobb a versengés (Disney-féle Infinity, pl.), illetve a mobilos platformok felé nagyobb hangsúly került. A GHL idén csak új tartalmakat kap, folytatást nem, a Skylanders pedig új résszel jön, miközben a Skylanders Academy TV-sorozat is elindul.

Na, akkor most már biztos, hogy a Bungie jövőre új felvonást tákol össze a Destiny-ből. Kérdéses, hogy ezúttal is figyelmet kapnak-e a prev-gen konzolok avagy sem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu