Csirkeszárnyra kapott a Dark Souls III

A Dark Souls III kiadója, a Bandai Namco egy felettébb érdekes kihívást jelentett be azoknak, akik bírják a gyomrosokat. No nem szó szerint, de egy biztos: ehhez elkél egy erős emésztőrendszer!

A feladat 20 csirkeszárny elfogyasztása, viszont ezeket kesztyűben kell elfogyasztani, hiszen úgy uszkve negyed liter (!), direkt erre a kihívásra kifejlesztett chiliszószba lettek bemártva. A séfnek is védenie kell magát: a kesztyűn túl neki maszkot és szemüveget is viselnie kell! Sőt, a résztvevőknek még egy felelősségvállalási nyilatkozatot is alá kell írniuk – ha beüt a krach, az már az ő egyéni szocproblémája lesz!

Az egyesült királysági MeatLiquor hálózat április negyedikétől huszonkilencedikéig futtatja a kihívást. A résztvevők egy „TÚLÉLTEM” felirattal ellátott, exkluzív Dark Souls Wings Challenge pólót kapnak, ráadásul az adott MeatLiquor étterem Hall of Souls toplistájára is felkerülhetnek. A leggyorsabbak egy gyűjtői kiadású PS4-es Dark Soulst kapnak, az összesített listán az élen végző szerencsés acélgyomrú pedig egy Presitge Edition kiadást kap, amelyben ugye egy 40 centis Lord of Cinder szobor is van.

Nekünk is ki kéne menni, elvégre a magyar ételek általában csípősek szoktak lenni…

ps4pro-dark-souls-3-Wings

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu