Kreatív extrával érkezik a Homefront: The Revolution!

Az Eurogamer érdekes dolgokat fedezett fel a nemsokára megérkező Homefront folytatásban. Mint ahogy kiderítették, lehetőségünk van arra, hogy a Timesplitters 2 chicagói és szibériai pályáit játszhassuk!

A Philadelphiában található börtönben kell megkeresnünk egy játéktermi gépet – ha ez megvan, akkor a 2002-ben PS2-re, Xboxra és Gamecube-ra megjelent FPS-ből már ránk is zuhan az a két pálya. Valljuk be, ez mindenféleképpen egy nagyon jó ötletnek tekinthető a Deep Silver és a Dambuster Studios húzása. (Amúgy a Dambuster a Free Radicalból, a Timesplitters fejlesztőiből állt többnyire össze!)

A Homefront franchise-ot a Deep Silver mentette meg akkor, amikor a csődbement THQ brandjeit eladogatták – érdekes lesz látni, hogy a koreai lerohanás történetét miként fogják folytatni. Másfél hónap múlva ez kiderül, ugyanis május tizenhetedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Homefront: The Revolution.

Azért mi annak is örülnénk, ha a Timesplitters kapna egy folytatást.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu