Radikálisan más lesz a The Order: 1886 fejlesztőinek új játéka

A Ready at Dawn már készen áll arra, hogy legújabb játékukat bemutassák. A fejlesztőkhöz fűződik a The Order: 1886-on kívül a God of War: Ghosts of Sparta is. Ezekhez képest egy sokkal kisebb projekt leleplezésére kell számítanunk.

Korábban írtunk arról, hogy a Gamestop játékkiadással foglalkozó ágazata, a GameTrust partnerei között a Ready at Dawn-t is megtalálhatjuk. Ez a játék kerül a jövő héten leleplezésre – erről a Gamestop egyik fejese, Tony Bartel beszélt a legutóbbi befektetői találkozón.

Hogy milyen platformokra érkező játékról beszélünk, még nem tudni – az Insomniac Gamestől érkezik a GameTrust első játéka, a Song of the Deep, szóval esélyes, hogy egy olcsóbb, kisebb fejlesztés jön az „orderes” csapattól. Jövő héten mindenre fény derülhet. Annyi már biztos, hogy egy TPS lesz.

Ne feledjük azt sem, hogy a GameTrust a Tequila Works és a Frozenbyte csapatától is ki fog adni még valamit az év végéig.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu