Ennyire olcsón AAA játékot még nem vettél az Electronic Arts-tól (sem)!

Nem, ezúttal nem PC-s Origin, vagy Xbox-féle EA Access, hanem a PS Store-ban egy tényleg meghökkentő akció keretében kínál az EA egy jól ismert FPS címet. Hogy melyik az?

ps4pro-battlefield-hardline-ps-storeNos, a Visceral Games „rabló-pandúros” Battlefield Hardline-járól van szó, amely ugyan nem aratott hatalmas sikert, de a hiányosságai leginkább az eléggé összecsapott multiplayerre és nem az egyébként egész korrekt bűnügyi thrilleres szinglire vonatkoztak.

Mindenesetre 1529 Ft. azért egy Electronic Arts AAA PS4-es címért tényleg megéri, ennyire olcsón még a PC-s EA Origins sem kínálja a portékáit. Ennyi pénzből legfeljebb egy kisebb Big Mac menüt veszel és még nagy kóla és krumpli sem férne bele. Nem szokásom így leértékelt játékokról írni, de ez 1529 Ft.-ért a Battlefield Hardline tényleg megéri. Én mondjuk a szingli miatt szedtem le, a multira nagy eséllyel rá sem nézek.

(Köszönjük szépen a hírt Valkó Ádám olvasónknak, aki a „Ps3-Ps4 rajongók csoportja (adok-veszek, csere is)” Facebook csoportban posztolta!)

Az akció egyébként egész Európára vonatkozik, tehát ha küldföldön élsz akkor ott 5 Eu-ba kerülhet a játék.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu