A Destiny támogatása két platformon le fog állni

A Bungie 2014 szeptemberében hozta ki négy platformra a Destiny-t, és augusztustól ezekből kettőt tulajdonképpen maga mögött is fog hagyni!

A Rise of Iron névre hallgató következő kiegészítő PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog csak érkezni szeptemberben, így a PlayStation 3 és az Xbox 360 már ebben is kezd „lekopni” a tervezőasztalról. Sőt, augusztus tizenhatodikától már a nagyobb frissítések sem érkeznek a „Legacy” platformokra. (Ilyen elnevezést használ az Electronic Arts is: a prev-gen kiadású FIFA játékok Legacy Editionként jönnek ki, minimális frissítéssel.)

Persze, még lehet játszani a PS3-as és X360-as Destiny-vel, de például Argentumot vásárolni nem lehet, az Iron Banner és a Judgement of Osiris el fog tűnni, így limitálva lesznek a prev-genes Destiny-játékosok. Marad tehát a generációváltás – különválnak a konzolgenerációk fejlődési szintjei is.

Erre számítani lehetett, így ne legyen meglepő, ha a Destiny 2 már csak a kurrens konzolpárosra fog érkezni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu