Akár Kat is a karácsonyfa alá kerülhet: megtudtuk, mikor jön a Gravity Rush 2! [VIDEO]

A Gravity Rush-rendezvény lezajlott Japánban, az igazságra pedig fény derült – a Sony az év végére is tartogat egy nagyobb exkluzív játékot!

A Gravity Rush második része érdekes módon Európában fog először megjelenni, mivel a november harmincadikai napon itt, majd december elsején Japánban, végül másodikán Észak-Amerikában fog elrajtolni Kat történetének folytatása. Ritkaság az ilyen, hogy Európa kerül legelőször sorra, főleg egy PlayStation 4-exkluzív cím esetében.

Az európai PlayStation Blog információi szerint az előrendelést egy alternatív, fehér kosztümmel díjazzák, de a soundtrackből is kilenc dal a markunkat ütheti és egy PS4-témát is kapunk – a PS Store-on augusztus másodikától lehet előrendelni majd. A játék megjelenése előtt érkezik a Gravity Rush The Animation ~ Overture ~. Az anime összeköti az első és a második rész történéseit – többet később fognak közölni; az anime a Studio Khara-nál készül, akik korábban a Rebuild of Evangeliont is elkészítették.

Kat mellett Raven is már a mi oldalunkon áll, de Syd-et és Angelt is megemlíthetnénk – utóbbi karakter a trailerben is felbukkan.

A Sony 2016-ot remekül zárhatja a Gravity Rush 2-vel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu