[GC 2016] Új kiegészítőt kap a The Crew! [VIDEO]

Versenyzők rendőrök ellen. Figyelem, minden egységnek!

A Calling All Units a The Crew második kiegészítője lesz, amelyben választhatjuk a versenyzői oldal mellett a rend éber őreit is. A sztoriban tizenkét küldetést látunk, amelyben a két térfél egymásnak esése bontakozódik ki. Aztán lehet építeni egy rendőrautót, de gyűjtögethetünk alkatrészeket, más autókat és XP-t is.

A versenyzőknek változó jutalmakat kínáló, napi szinten máshol elhelyezett ládákat kell keresniük – egy ilyen megtalálása esetén mindenki értesülni fog erről, és vagy PVP vagy PVE üldözés indul. A PVE-ből bármikor lehet PVP, ha valaki beugrik az üldözésbe. A rendőröknek a cél a láda megszerzésük, a versenyzőknek pedig a ládát hordozó bajtárs segítése lesz. A fánkzabálóknak például EMP, a gyorshajtóknak pedig egy ideig korlátlan nitró és flashbang is a rendelkezésükre fog állni.

A The Crew: Calling All Units november 29-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, egy napon a The Crew: Ultimate Editionnel. A CAU-hoz szükséges az alapjáték birtoklása!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu