16 percnyi Mafia III játékmenet a bizonytalanoknak [VIDEO]

A Gamescomon és a Tokyo Game Show-n egyaránt prezentált demót már mi is megnézhetjük. Ha eddig nem volt biztos, hogy érdemes-e megszerezni ezt a játékot, ez a videó nagy segítséget nyújthat a bizonytalanoknak!

Lincoln Clay negyed óra alatt elég sok dolgot elvégez, kezdve Tony Derazio, a főgonosz Sal Marcano egyik alvezérének kiiktatásával, de van itt még bőven vezetés, lövöldözés, illetve közelharc is – minden, ami a Mafia franchise-ot oly sikeressé tette már tizennégy éve PC-n.

A Mafia III a Take-Two által is bevallottan az idei év nagy dobása a kiadónak, és amiket eddig láttunk, teljesen megérthető, hogy miért is tűnik a Hangar 13 játéka olyan fontosnak. Szerencsére már sokat nem is kell várnunk a megjelenésre, hiszen október hetedikén, pénteken jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

New Bourdeaux városa már készen áll.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu