Battlefield 1: melyik konzolon fut jobban? [VIDEO]

Egy kis összehasonlítás a Battlefield 1 PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadása között.

A DigitalFoundry kiderítette, hogy a két konzol két eltérő célt tűzött ki. A PlayStation 4-es változat maximum felbontása 1824×1026, de a dinamikus felbontás „alja” a Sony konzolján 1600×900 lett. Ezzel szemben az Xbox One-on az 1600×900 a maximum, viszont cserébe a Microsoft konzolja stabilabb frame rate-et kínál az első világháború virtuális hőseinek. A párharcot talán egy lélegzetvételnyi előnnyel nyerte meg a PlayStation 4.

Úgy tűnik, hogy a DICE folytatja a „feladjuk a nagyobb felbontást a stabilabb képfrissítés érdekében” megközelítést, így az Xbox One felzárkózhat a PlayStation 4 mellé, még ha az eladásokban van is lemaradása rendesen. (Mondjuk a PS3-nak sikerült megcsinálnia ugyanezt, mivel a Cell processzort kitanulták idővel a fejlesztők…)

A Battlefield 1 pénteken jelent meg, a mi tesztünk pedig rövid időn belül olvasható lesz, bár még köhögünk a gáztámadásoktól…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu