Batman az Új Világrend ellen – launch traileren a Telltale játékának új epizódja [VIDEO]

Batman egyre mélyebbre süllyed a körülötte kavargó káoszban.

Nem vicc, az első rész békés kezdetei óta Bruce Wayne neve többször is be lett mocskolva, és még hol van a vége? A harmadik felvonásban Gotham városa még mindig rettegésben van az előző részben előadott Pingvin-támadás miatt (többet nem lőnénk le…), Arkham Gyermekei pedig, akik felbukkantak, nem állnak meg annyinál, amit eddig láttunk. Jön tehát a nyomozás – ki a fene áll mögöttük, és mi a céljuk? Ehhez még hozzáadjuk Selena Kyle-t, a megváltozott Harvey Dent-et, és máris egy izgalmas másfél óra (vagy még annyi sem?) áll előttünk.

A megjelenés ma esedékes PlayStation 4-en, Xbox One-on és PlayStation 3-on Észak-Amerikában, de PC-n is ma startol el az epizód – Európában 27-étől válik elérhetővé PlayStation platformokon a New World Order. (Amint elérhetővé válik számunkra, rögtön nekiülünk.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu