Megtudtuk, mit ad ingyen novemberben a Ubisoft!

A novemberi Ubisoft Club játékot leleplezte a francia kiadó.

A Ubisoft egyre komolyabb játékokat kezd az akció vége felé ingyenesen kínálni a PC-seknek, hiszen szeptemberben a The Crew, míg októberben (ezt még november 8-áig letölthetjük!) a Beyond Good & Evil érkezett a Ubisoft Clubon keresztül a kezeink közé. Ezt sikerült felülmúlnia a 30 éves francia cégnek!

A novemberi játék, ami kilencedikétől lesz itt elérhető (itt), nem más, mint a Far Cry 3: Blood Dragon, ami egy nagyszerű spin-off lett: elvontsága nagy sikert könyvelhetett el – ehhez hozzájárult az amúgy nagyon jó soundtrack is többek között.

Mi szükséges a játékhoz? Nem sok: egy PC (mivel 2013-as címről beszélünk, nem kell nagy gépigény hozzá), illetve egy uPlay account. Hozzáadjuk a Blood Dragont a fiókunkhoz, és ennyi az egész – onnantól már bármikor hozzáférhetünk a játékhoz.

Mi lesz az utolsó dobása a Ubisoftnak? Mi egy Assassin’s Creedet vizionálunk… elvégre december 21-én érkezik a mozikba az adaptáció.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu