Elkészült a Gravity Rush 2

Az eredetileg PlayStation Vitára, majd később PlayStation 4-re is megjelent játék folytatása már nem a handhelden ígérkezik nagy sikernek.

A Sony, miután december elejére már belőtte egy késés után a The Last Guardiant, inkább áttolta 2017 januárjára a Gravity Rush 2-t, amivel Keiichiro Toyama és csapata már elkészült. (Érdekes, két hónappal a megjelenés előtt…?) A plusz időt az animációk kifinomítására használták a fejlesztők, és minden esély megvan arra, hogy a plusz időben a PlayStation 4 Pro-n elfogadható minőségű frame rate-et és felbontást fogják kivitelezni.

Ha már most tömeggyártásnak indul a Gravity Rush 2, nem tartanánk meglepőnek, ha január tizennyolcadikán, az európai megjelenés napján egy masszív első napos patch várna mindenkire. (Meg akár egy-két lemezt eltulajdoníthatnak…)

Toyama egy rövid videót is publikált Twitteren a Japánban Gravity Daze 2 néven január 19-én boltokba kerülő játékból. (Ez is ritka: mi előbb kapjuk meg egy japán fejlesztés eredményét, mint a hazaiak, bár ezt a PlayStation 4-gyel magával is láttuk már megtörténni…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu