Rég várt újítás érkezhet a PlayStation Networkre

Egy, nem éppen a PSN-hez köthető dologból derült ki a Sony dörzsölt terve.

Megjelent az Unreal Engine 4.14, amelynek az újításai között megemlítésre került a PlayStation 4 SDK-jának 4.008.061 változata. A NeoGAF fórumon viszont a nyomozás azt derítette ki, hogy a Sony azt javasolja a fejlesztőknek, miszerint a felhasználókat a felhasználói azonosítóval kellene felismerni az online ID-jük helyett.

Ez kb. azt jelenti, hogy a Sony csendben egy váltásra készülhet, mégpedig a nevünk megváltoztatására a PlayStation Networkön. Ez a funkció éppen egy olyan dolog, amit sokan örömmel fogadnának, bár ki tudja, hogy milyen káoszt okozhat, ha valaki túl gyakran cserélgeti a PSN-es nevét.

Mértékkel viszont elképzelhetőnek tartható, hogy a Sony bevezeti a névcserét. Talán egy nagyobb firmware frissítés ezt hozhatja magával.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu