Egy híres és kiváló EA játék lett ingyenes! Ezt tényleg ne hagyd ki!

Nem egy 10+ éves játékról van ezúttal szó, hanem egy sokkal újabb címről.

Az Electronic Arts az Origin On The House keretein belül nem kisebb címet tett ingyenessé, mint a Mass Effect 2-t! Ezzel, aki még nem cuppant rá a Bioware szériájára (van ilyen?!), most biztosan nekiülhet pár tíz (?) órának, románcnak és kalandozásnak a galaxisban.

A játék három hét múlva lesz hét éve, hogy megjelent, úgyhogy annyira nem tekinthető vészesnek a gépigény. Ezzel szemben az Elusive Man viszont annyival több fejfájást okozhat…

Mindössze annyi a teendő, hogy rakjuk fel az Origint, majd klikk ide – jó játékot! Ezzel is melegíthetünk a március 23-án érkező Mass Effect: Andromedára.

Retró cikkünket pedig itt olvashatjátok a játékról!

Egy, csak egy Shepard van messze e vidéken...

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu