Szeptember környékén érkezhet a Project CARS 2

A Slightly Mad Studios már tervezi a Project CARS folytatásának a megjelenését.

A stúdió vezérigazgatója, Ian Bell a fórumukon írta azt, hogy szeptember körülire datálják jelenleg a Project CARS 2 megjelenését, és azt is beismerte, hogy a felhasználói kezelőfelületen és a karriermódon még van behoznivalójuk, hiszen ezeken a területeken lemaradásban vannak.

A renderelési rendszert a fejlesztők teljesen újraírták, új, fontos modulokat adtak a fizikához, a hajtáslánchoz, a differenciálhoz és a gumikhoz a programkódban, az irányítást Bell szerint pozitívan átalakították, de még úgy 7 hónapnyi minőségellenőrzést szeretnének a Project CARS 2-n, amiben nagy eséllyel már Porschék is lesznek.

Ne feledjük, az első rész többször is késett, míg végül 2015 májusában megjelent. Tavaly októberben jött a bejelentés arról, hogy két millió eladáson túl járnak a játékukkal. Hogy milyen sikerük lesz a folytatással, majd meglátjuk…

Aki pedig az első részt játszaná PlayStation VR-on, sajnos csalódást kell keltenünk: nem tervezik a fejlesztők ennek megvalósítását!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu