Lemezes kiadást is kap a PC-s Halo Wars 2

Nem csak az Xboxosoknak jár a lemezes változat az új Halo-harcokból.

A THQ Nordic felvállalta, hogy a Microsoft Studios és a 343 Industries játékát, a nemsokára megjelenő Halo Wars 2-t kiadja Windows 10-re fizikai hordozón is. Mivel ez a játék az Xbox Play Anywhere program része, így a vétel a digitális Xbox One kiadáshoz is hozzáférést nyújt.

Két kiadásban is meg lehet így szerezni a Halo Wars 2-t: a 60 eurós (ami errefelé 18-19 ezer forint lesz) Standard Editionön túl az Ultimate Edition is érkezik.

Ez a 80 eurós (~24-25 ezer HUF) változat négy nappal korábban enged játszani (február 21-e helyett már 17-én nekiülhetünk), de ezen felül az első Halo Wars Definitive Editionjét is odaadja (natív támogatás Windows 10-en és Xbox One-on az összes DLC-vel, 4K-s felbontás PC-n feltuningolt grafikával és achivementekkel), nem is beszélve a legalább hat hónapig extra tartalmakat garantáló Season Passről, ami új Leadereket (multis meccsek során változó képességekkel), egységeket (szintén multiba), Blitz kártyákat és kampányküldetéseket ad.

Legalább van egy kiadó, ami nem akarja eltemetni a játékok lemezes változatait.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu