Conan Exiles: botrányos karaktergenerálás és részletek az újabb platformokról

Az enyhén szólva is nevetséges karaktergenerálós lehetőségeivel szándékosan nagy felhördülést kavaró (és így nagyobb ismertséget generáló) Funcom-játék hamarosan több platformon is elérhető lesz.

A Steam Early Access rendszerén keresztül már játszható a Conan Exiles, ami az Age of Conan nevű MMO-hoz képest merőben eltérő lett: egy nyílt világú, túlélésre építő, Unreal Engine 4-et alkalmazó játékról van szó.

A játék leginkább azzal szerzett a játékosbázisán jócskán túlnyúló hírnevet, hogy a készítők nem csupán a meztelenséget, illetve a nemi szervekre is ható fizikát programoztak le, de ezen túl még egy külön csúszkával is változtatni lehet a nemi szervek méretét is – pont úgy, ahogy azt az arc személyre szabásánál az orral vagy a füllel tesszük.

A reddites interjúban kiderült, hogy a meztelenség már a korábban is alapvető része volt a játéknak, lévén a fejlesztők szerint illik a Conan világába, és a méretet szabályozó csúszka ebből az alapállapotból nőtt ki, teljesen természetesen. A rendszer működése az alábbi videón nagyjából 2:30-nál látható. (Figyelem, korhatáros tartalom!)

A játék nemsokára Xbox One-ra is érkezni fog, de a Funcom technikai főnöke, Frederick Richardson megerősítette, hogy eleinte nem lesz cross-play a PC-s és X1-es kiadás között, de azt is elárulta, hogy később számíthatunk a PlayStation 4-es változatra is, és a HDR-effektet is bevethetik a Conan Exilesben. A Switch-csel kapcsolatban a Funcomnak nincsen tervei.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu