Ekkor indul a Raiders of the Broken Planet zárt bétája [VIDEO]

A Castlevania: Lords of Shadow fejlesztői nem tűntek el a süllyesztőbe!

A Castlevania: Lords of Shadow 2-ben nem volt valami jó (sőt…), de a MercurySteam nem adta fel – ennek lett eredménye a Raiders of the Broken Planet, ami egy pulp sci-fi kalandként próbál helytállni az idei év játékzuhatagában egy egyedinek ígért, asszimetrikus 4/1 kooperatív/kompetitív online-nal. Négy különálló kampánnyal jön (Alien Myths, Wardog Fury, Hades Betrayal, Council Apocalypse), és ezek közül az első, az Alien Myths hamarosan meg is fog jelenni.

A négy kampány négy párhuzamos történetszálként fog előkerülni, és mindegyik új küldetéseket, karaktereket és tartalmat fog nyújtani ebben a fedezéket használó (és kihasználó) taktikai shooterben, amit akár mi is kipróbálhatunk: a zárt béta, ami május 13-án és 14-én kerül PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n megrendezésre, mindössze egy regisztrációt igényel ezen a weboldalon.

A négy kampány elvileg 2017 végére már mind meg fog jelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu