Ghost Recon Wildlands: a vadászokból vadászottak lesznek

Részletek a Fallen Ghosts névre hallgató második kiegészítőről.

A második DLC-ről már tudjuk is, hogy mikor érkezik – és ahogy ez már megszokott, a Season Passzal rendelkezők lesznek lépéselőnyben. A Santa Blanca drogkartell megbukott, de Bolíviában ehelyett polgárháború tör ki, és a Unidad jóformán mindenkit felvesz – létrejön egy brutális alakulat, a Los Extranjeros, akik úgy uszkve az összes ottlevő amerikait ki akarja nyírni. A helikopterbalesetet szenvedő csapatunknak meg a CIA ügynökök és az amerikai állampolgárok kimentése lesz a cél.

Na ja, csakhogy az ellenfelek négy osztályba sorolhatóak: az Armoured közelharcban veszélyes és páncéllal van telepakolva, az Elite Sniper értelemszerűen mesterlövészkedéssel okoz majd pár fájdalmas percet, a Jammer a drónokat és egyéb elektronikus kütyüjeinket zavarja meg és hatástalanítja azokat, a Covert Ops pedig majdnem láthatatlan az új álcázási eszközével, az íj/nyíl páros ezáltal eléggé veszélyes tud lenni.

Négy új főnök, három eltérő régió, harmincas szinten kezünk új karakterekkel – a korlát 35-re lett emelve. 9 új skillt nyithatunk meg, ezek a fizikai, a fegyverekkel és a drónokkal kapcsolatban lesznek használhatóak. Hat új fegyver gépfegyverektől mesterlövészpuskákon át az íj/nyíl kombóig, amikbe robbanó nyilakat pakolhatunk. A kihívást keresők kikapcsolhatják a HUD-ot (aki ezt megteszi, annak lenne pár kérdésünk…).

Megjelenés május 30-án PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n a Season Passal rendelkezőknek, a többiek június 6-ától vehetik meg kb. 4500 forintért.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu