Elhalasztásra került a Get Even, elmondjuk, miért

A Bandai Namco, ami a Get Even kiadói posztját tölti be, úgy döntött, hogy kegyeleti okokból célszerűbb lenne most eltolni a játék megjelenését, hiszen abban olyan tartalom is van, ami most egy kicsit sértő hatással lehet az emberekre a manchesteri terrortámadások miatt. Mire is gondolunk? Nos, van egy jelenet, amiben egy fiatal leányzón egy bomba van és nekünk kell megmenteni őt attól, hogy ne robbanjon cafatokra. Érthető döntés.

Az új megjelenési dátumot is tudjuk: a május huszonhatodikai napról a The Farm 51 játéka átugrott június huszonharmadikára PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt, tehát a nyáron borzonghatunk majd, így, a tavasz végén pedig nem.
Ebben az esetben senkinek sem lehet kifogása a halasztással kapcsolatban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu