Far Cry 5: ez kerülhet a játék dobozára

Az utolsó vacsora. …hogy tessék, vallási utalás?

Nos igen, a kép, ami a karakterhalmaz alatt terül el, pontosan úgy néz ki, mintha a Bibliából lett volna átemelve, csak egy amerikai köntösbe öltöztetve. Vagy talán mégsem: a játékhoz köthető első hivatalos artworkon ugyanis a háttérben egy csűr ég, de egy torony, egy rádióantenna, egy repülőgép és egy, a csoport logójával megspékelt torony is megfigyelhető többek között… (nos, és az USA zászlaján is az ő csillagjaik tűnnek fel…)

No, ez kicsit extrémnek tűnik, ugyanis az eddigi Far Cryok nem játszódtak az Egyesült Államokban, és főleg nem volt ennyire köze a keresztény vallásnak a történethez, nem is beszélve arról, hogy azokat a játékokat nyugodtan tekinthettük kitalációnak. Ezt nem lesz olyan egyszerű.

A játék első trailer videója május huszonhatodikán, míg maga a Far Cry 5 idén, de legkésőbb 2018 március végén fog megjelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu