Ezek az Amiibok borzalmasak, ha tényleg valósak

A Ubisoft újra direkt szivárogtathatott. Már megint…?

A Redditen bukkant fel az alábbi kép, és maradjunk annyiban, hogy nem éppen olyan amiibók ezek, amiket bárki bátran merne a polcra rakni. Inkább a szoba sarkában mutatna jól ez a négy Rabbid-témájú figura, vagy talán még ott sem.

Ezek a – remélhetőleg nem valódi – amiibok a Mario / Rabbids crossoverhez készülhetnek, és arról a Nintendo Switch játékról már mindent tudunk annak ellenére, hogy még be sem lett hivatalosan jelentve.

Lehet, hogy valódi amiibók lesznek ezek, ugyanis korábban volt a Nickelodeonnak köszönhetően Rabbids Invasion figurák. Remélhetőleg csak limitált kiadásban gyártja majd a Ubisoft és a Nintendo ezeket.

…ha pedig nem, akkor távozz tőlünk, Rabbids!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu