[E3 2017] Skyrim, Superhot, és a többiek: a hatalmas PlayStation VR-áradat [VIDEO]

Ezúttal is egy összefoglaló posztot hoztunk össze a PlayStation VR-es bejelentésekről – tessék az öveket becsatolni. Elsőként a Bethesdáé a szó a The Elder Scrolls V: Skyrim VR-rel, ami már elő is rendelhető, és PlayStation VR-en novemberben fog megjelenni. (Durva, hogy egy közel hat éves játékot így el tudnak újra és újra adni. PS3/X360/PC után Special Edition PS4/X1/PC-re, aztán Switch és PSVR…)

A Superhot is beköltözik a PlayStation VR-re, ami azért is érdekes, mert a PC és X1 porton túl eddig nem volt szó PS4-es változatról. Aha… a Superhot VR megjelenése valamikor nyáron lesz esedékes. Szokatlan, de megszerethető.

A következő a Monster of the Deep: Final Fantasy XV. Na most, korábban volt már egy PSVR-élmény bejelentve, amiből lehet, hogy ez sült ki: egy PlayStation VR-es horgászat Noctisékkal. A megjelenés szeptemberben lesz valamikor.

Most jönnek az új bejelentések. A GameTrust és a Playful Corporation a Star Childot jelentette be. Megjelenési dátum még nincs.

A Sony és a Supermassive Games (Until Dawn!) a The Inpatienttel rukkolt elő, ami egy horrorjáték lesz – hatvan évvel az Until Dawn előtt játszódik a Blackwood szanatóriumban, mi pedig egy amnéziás betegként keresünk válaszokat. Több befejezésre is számíthatunk! Megjelenési dátum még nincs.

A durva az, hogy a Supermassive egy MÁSIK PlayStation VR-es játékot is bejelentett: a Bravo Team az idei év során fog megjelenni, és ez is igénybe fogja venni a Farpoint által bevetett Aim kontrollert is. Egyedül és online egy barátunkkal együtt is játszhatjuk a kelet-európai kalandot, ahol balul sül el az elnök kimenekítése, így belehal az eseményekbe.

A Polyarc a Mosst jelentette be: ez egy egyjátékos puzzle-kalandjáték lesz, és a karácsonyi zuhatag kellős közepén fog megjelenni. Ez az új IP egy egeret rak a főszerepbe.

A végére egy No Heroes Allowed! VR bejelentés: lokalizálásra kerül a SIE Japan Studio és az Acquire játéka, bár még nem tudni, hogy mikor fog megjelenni errefelé. Istenjáték VR-ben, csakhogy mi itt pusztítani fogunk. Sokat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu