Rogue Trooper Redux: az első játékmenet-videó is betoppant a kékségből [VIDEO]

A 2006-os TPS felújított kiadását végre videón is szemügyre vételezhetjük.

A felújítást márciusban jelentette be a Rebellion, amit májusban követett egy CGI trailer – június közepére már egy öt perces, fejlesztői kommentárral (Rich May, az eredeti kiadás egyik programozója) is ellátott videó is begurult, úgyhogy lassan összeáll a kép. A grafika felújításra került, jobb fények és árnyékok bukkannak fel, illetve valamelyest a játékmenet is finomhangolásra került, hogy „a modern standardnak megfeleljen” – ugye ez nem valami lebutítást takar?

A Rogue Trooper Redux az idei év során fog valamikor megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. Kicsit meglepő a Switch port, de a 2000 AD univerzumot magunkkal hordozni nem rossz elképzelés.

Retro cikkünket a Rogue Trooperről ITT olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu