PlayStation Plus július: hatalmas PS4 meglepetések jövő hónapra! [VIDEO]

Új hónapra kanyarodunk napokon belül, a választ pedig megtudtuk. Nos, a júniusi játékok nem voltak rosszak (Killing Floor 2 + Life is Strange PS4-re), de talán sikerült a júliusival a Sony-nak felülmúlnia magát.

Ebben a hónapban a PlayStation 4-esek a Game of Thronest (a Telltale-játékot), az Until Dawnt (hoppá!), illetve a kazuároknak szánt That’s You!-t kapják a Playlink-kínálatból. Tehát három játék. A PlayStation 3-asoknak a Tokyo Jungle, illetve a Darkstalkers: Resurrection érkezik, ebből előbbi igencsak elvont alkotás.

A PlayStation Vitásoknak az Element4l, illetve a PS4-gyel cross-buy Don’t Die Mr. Robot kerül ingyenesen elérhetővé, ha rendelkeznek PlayStation Plus-előfizetéssel. A PS4-esek viszonylag jól jártak, hiszen egy PS4-exkluzív cím is ott van a trióban, az epizodikus játékok pedig mintha egy trendet írnának le (korábban volt itt Tales from the Borderlands is). A kínálat július negyedikén váltja le a júniusi pakkot!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu