A PlatinumGames (is) folytatná a NieR: Automata történetét

A játékosok szeretik, a fejlesztők örülnek – miért ne lehetne folytatni a kalandozást?

A Famitsu egy interjút közölt (és amit a WCCFTech fordított le), amiben Yoko Taro (rendező), Yosuke Saito (producer), Takahisa Taura (tervező), Keiichi Okaba (zeneszerző) és Akihiro Yoshida (karaktertervező) beszélt arról, hogy miként folytatnák a sztorit.

Taro korábban mondta is már, hogy a NieR-ből készítene egy remake-et, de ez a Square Enixen múlik. Saito is dolgozna rajta, ha Taro közreműködne benne és új dolgokat rakhatnának a projektbe – ehhez az egészhez a rajongók támogatása is kellene. Taura PlatinumGamesesként (ők hozták ugyanis össze az Automatát) szintén motivált arra, hogy egy újabb címet hozzon össze, de Yoshida kicsit hűtötte a kedélyeket, mert szerinte a karakterek létrehozása nem volt könnyű, hiszen a NieR ebben eléggé kidolgozott volt, ám sikerült a feladatát összehoznia, és ha lenne igény, ő is dolgozna a következő játékon.

A Square Enix megfontolhatná a folytatást.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu