Destiny 2: olyan sikeres, hogy még kifestőkönyvet is kap!

A The Witcher 3-as kifestőkönyv egy trendet indíthatott el… nos, ki hitte volna, hogy a fürdőkádban pihenő Geralt ekkora mém lesz?

A Destiny 2 konzolos bétája az Activision Blizzard pénzügyi jelentése szerint már most több előrendelője van, mint az első résznek (itt azért közrejátszik a PC port!), de több játékossal is rendelkezett a konzolos béta az előző Destinynél, ami azért is figyelemre méltó, mert korábban NÉGY konzolra (a PS3/X360 is bejátszott még akkoriban) is megjelent a mostani kettőhöz képest.

Eric Hirshberg, az Activision vezérigazgatója azt mondta, hogy ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a DLC-kre, így akár egy szinten lehetnek majd az alapjátékkal is. Ezt mondjuk nem magyarázza meg, hogy miért is készül egy kifestőkönyv a játékhoz – nem vicc, a Bungie Ze Carlos, egy rajongó munkásságát emelte hivatalos szintre, hiszen augusztus nyolcadikán megjelenik a könyv kb. 5 ezer forintért, de addig olcsóbban be lehet ruházni rá.

A végére egy kis rossz hír a PC-seknek: a Bungie a legújabb heti jelentésében közölte, hogy külsős applikációk nem fognak működni a PC-s klienssel, ha kódot fecskendeznének belé, hogy így ne lehessen csalni. Csakhogy ezzel a Fraps, a Discord, az OBS és az XSplit pórul jár. (Aki rögzíteni szeretne, tegye az NVidia Shadowplay-ével, ha olyan GPU-ja van. Streameléshez az OBS/XSplit Screen/Window Capture módja lehetséges.)

Destiny 2, PlayStation 4-en és Xbox One-on szeptember 6-án rajt – a PC-seknek a béta augusztus 28-ától (előrendelőknek – többieknek 29-étől) 31-éig, megjelenés pedig október 24-én a Vicarious Visions gondozásában.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu