Call of Duty: WWII: erre számítsunk a bétában [VIDEO]

A PlayStation 4-esek porolják le a fegyvereiket, nemsokára ugyanis indul a béta.

A Sledgehammer a weboldalán közölte, hogy az előrendelők számára augusztus huszonötödikén rajtoló béta miket is fog tartalmazni. Legalább három pálya, a Pointe Du Hoc, az Ardennes és a Gibraltar lesz játszható, a War módban az Operation Breakout küldetés, a Pick 10 Create-a-Classt lecserélő Divisions osztagok (amiről korábban részletesen beszámoltunk), és a szintlépés is benne lesz a bétában.

A Headquarters (ahol mi is kapunk jutalmat, ha mások ládanyitogatásait nézzük…), a Supply Drops/Loot testreszabási lehetőségek, az Esports nem fog a bétában lenni, és azért a bekerülő dolgokból sem látunk majd mindent, így nem fog az összes pálya kapásból a Private Beta része lenni.

A Call of Duty: WWII november harmadikán érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu