Norman Reedus szerint Kojima egy zseni!

Hideo Kojimáról egészen jó véleménnyel van a Death Stranding (egyik) sztárja.

Kojima és Norman Reedus már évek óta együttműködik – már a Silent Hills során is köztudott volt, hogy a páros tandemben készíti a Konami akkor még elég komoly sikervárományásának tűnő címet, amiben még Guillermo del Toro is közreműködött. Aztán jött a szakítás a japán zseni és a Konami között…

Igen ám, csakhogy Kojima nincsen rossz véleménnyel előző munkahelyéről. A Toyokeizainak adott interjújában azt mondta, hogy harminc éve, amikor is az iparban kezdett dolgozni, egyedül erre nem volt lehetősége, ám most már ilyesmire nincsen szüksége (ezért is van saját csapata).

„Amikor előálltam valamivel, amit meg szerettem volna csinálni, ők [a Konami] megengedték. Nem voltak a kezeim megkötve, hogy „így csináld meg”. A kezdetektől a végéig ez volt a helyzet, ezért is vagyok az ma, aki.” Szóval eléggé hálás a Konaminak.

Visszatérve Reedusra, a CNET-nek ezt nyilatkozta Hideo Kojimáról: „Elképesztő. Zseni. Kijött a San Diego Comic-Conra, és volt pár dolga, amit meg akart nekem mutatni egy iPaden. Egy étteremben átböngésztem az iPaden, amiket összehozott, és le voltam nyűgözve. Úgy voltam vele, hogy „bármit is szeretnél, csináljuk meg, azt se tudom, miről van szó”. Hihetetlen: az emberek bármit megcsinálnak, amit ő szeretne, mert egy látnok.”

A jelek jók, ám a Guerrilla Decima enginejét használó Death Strandingből sokat nem láttunk. Talán a Tokyo Game Show-n, esetleg a Paris Game Weeken láthatjuk a feltételezett 2018-as megjelenési dátummal rendelkező PlayStation 4-játékot…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu